Äriplaani koostamise ja Ettevõtlusega alustamise koolituste käigus on minu poole pöördunud mitmed inimesed sooviga saada personaalset abi oma äriplaani kirjutamiseks ja äriidee lihvimiseks. Ilmselt on meie hulgas palju neid, kes n.ö. “sahtlisse” on oma äriideid kirjutanud kuid mingil põhjusel on siiani jäänud idee realiseerimata. Tavaliselt on põhjusteks asjaolud, et idee ei tundu veel küps olevat, napib teadmisi korraliku äriplaani kirjutamisel ning kindlasti on oma osa ka julguse puudumisel astumaks seda suurt sammu päris oma ettevõtte loomiseks.

Sellest  ajendatuna on mul Sulle ülekutse: Saada mulle oma äriidee ja selle lühikirjeldus. Loen kõik laekunud ideed läbi ning valin nende hulgast välja ühe kõige huvitavama ning potentsiaalikama idee ja aitan selle Sul ellu viia. Seda täiesti TASUTA. Pakkumine hõlmab:

  • äriidee analüüsi, selle “lihvimist” ja realiseeritavaks muutmist;
  • äriplaani kirjutamist ka siis enda tarbeks, potentsiaalsete investorite jaoks, pangast või EAS-ist/Töötukassast raha küsimiseks;
  • kõike äriidee realiseerimiseks vajalikke etappide analüüsi (turg, konkurendid, turundus, müük, finantsarvutused);
  • aitan ka ettevõtte loomisel ja vajadusel käimalükkamisel.

Sinu poolt on idee, soov ja tahtmine, vajadusel meeskond, vajalikud või võimalikud finantsid. Lisaks pakun välja, et koos ideed ellu viies loome ka FB-sse lehekülje, kus saame idee elluviimise käiku teistelegi tutvustada, luues sellega juba ette võimalikku kliendi/fännibaasi.

Ideekonkurss kestab alates tänasest kuni käesoleva aasta jaanipäevani, so. 24. juunini. Pärast seda löön konkursi lukku ja toimub ideede analüüs ja parima väljavalimine. Seega on võimalik juba aasta lõpuks kellelgi päris oma ettevõte käima lükata.

Kõigil teistel, kes samuti mulle oma soovi saatsid, saavad vajadusel minu abi oma ideede realiseerimisel, seda siis kokkuleppelise tasu eest, mis samuti saab olema “sõbrahinnaga”!

Oma idee kirjeldus ja kontaktandmed palun sisesta siia:

http://www.eformular.com/kristokrumm/ariplaaniideekonkurss.html

või saada mulle oma idee e-mailile: kristo.krumm@mail.ee